Stockholm

Nu kommer det ett inlägg! Funderar på att börja om från början på bloggen, alltså att skapa en helt ny.. kanske byta till devote? Jag vet inte.

I tisdags åkte jag till stockholm med Emelie, vi skulle hämta ut åkband till gröna lund som hon har fått från någon sak som hon är medlem på, så den 26/4 åker vi till gröna lund! :) I alla fall, eftersom det var skola så åkte vi efter lunch, vi tog tåget till stockholm och när vi kom fram gick vi runt lite i gamla stan.

Efter det började vi  mot grönan, inte så lyckat. Först gick vi åt fel håll och blev tvugna att gå tillbaka. Sen kommer vi till en bro och eftersom vi ser att gröna lund är ganska nära så tror vi ju såklart att bron leder dit, vi gick ett tag och när vi kommer tillbaka till bron så märker vi att vi har gått runt hela ön, och att den inte alls ledde till grönan! Som tur var var det inte så jättelångt till gröna lund därifrån, men det blev en rätt lång tur att gå! Fast det var mest kul :) När vi kom fram till grönan så var det en lååååååång kö till kassan, som tur var gick det jättefort men kön var tydligen bara till för att man skulle ta en kölapp, vi fick nummer 691, alltså skulle vi få vänta i typ tre timmar och då var vi inte ens säkra på att få några åkband eftersom det bara fanns 5000 stycken, det var lite med tanke på hur mycket folk det var. Vi satte oss ner bredvid en gammal gubbe som hade nummer 313, och kom på att vi kunde ju fråga honom om vi kunde gå "ihop", alltså att han skulle hämta åkbanden till oss samtidigt som han hämtade sina. Först fattade han inte, men efter ett tag fattade han :) Så då gick det väldigt snabbt och vi fick våra kära åkband, tack vare den snälle gubben!

Sen tog vi bussen tillbaka till stan, vi åt på mcdonalds och sen gick vi runt på stan och köpte lite grejer. Vid sju tog vi tåget hem till Uppsala igen. Kul dag var det! :)




l          a         h

Kommentarer
Postat av: Nikole

jag har oxå tänkt på att kanske byta te devote :P

2009-04-16 @ 19:58:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0