Det kommer..


Sorry, orkar inte skriva nu.. men snart så! :)

Förresten, vad har dom gjort med statistik saken..?

101

Jag har världens fetaste huvudvärk och är trött fast klockan är 20 i åtta! Skolan kommer döda mig snart..
Idag har jag varit värsta hurtbullen också! Sprungit 5 km, cyklat 2 mil och sen såklart sprungit upp för trapporna i skolan lite för många gånger, bara för att jag alltid glömmer mina saker där nere..!



Oooch ska jag vara ärlig så sitter jag fortfarande och skrattar åt "varm damp kan komma ur påsen", HAHA.

100!

Det här är mitt 100 inlägg! :)

Åhh, jag vill så gärna åka på språkresa, men det finns ju massa ställen som man kan åka till..! Har verkligen ingen aning om vart jag vill åka.. eller jo, England eller Malta tror jag, men sen finns det ju massa olika ställen man kan åka till där.. svårt!
 
Innan sommaren tyckte jag att språkresa verkade skittråkigt, men sen när Sofie kom hem från England och berättade hur kul hon hade haft så verkade det ju skitskoj!

Nu ska jag i alla fall snart gå och lägga mig, skola imorrn ju..


Haha.



Från popcornpåsen, jag tyckte i alla fall att det var skitkul, haha..


Nu kollar jag lite på Linas kvällsbok som går på femman, Carros hamster blev just klämd i dörren..haha.

Rubrik

Hemstudiedag idag igen = sovmorgon :D

Ska ändra lite utseénde på bloggen ockå, tråkigt med samma hela tiden..

:)

Har hemstudiedag idag och imorrn förresten, skööönt. :)

Bilder

Här är lite av Nikoles bilder från den 20/8 :)






Haha, det ser lite ut som Henrik är pytteliten och att Johan har honom under armen..















?

Varför är inte jag på Coldplay?


Gröna Lund och Palm! :D

Nu har jag inte skrivit på ett tag, skola ni vet.. I torsdags var ju jag och Nikole och kollade på Johan Palmis och co, och det var så sjukt bra/kul/roligt/bäst! Och nu har jag väldigt tråkigt så därför tänker jag skriva värsta långa texten! ;D

Efter skolan cyklade jag och Nikole till stationen där vi tog tåget till Stockholm. Det fanns ett eget rum på tåget som vi satte oss i och öppnade fönstret och ropade lite till gubbarna som höll på att bygga utanför, precis när jag har satt mig ser jag att den där biljettkontrolanten har kommit in i rummet..

Nikole står på sätet och ropar ut genom fönstret: "shaaakyy shaakyyy!"
Tanten: "Vad gör du!?"
Nikole: "alltså.. min kompis pappas p... nej.. min kompis pappa jobbar där ute"

Sen pratade hon lite allvar, och det var ju inte lika kul.. och det är inte lätt att försöka se ut som man lyssnar och verkligen tar åt sig när man har ett skrattanfall på väg... haha.

I alla fall, när vi kom fram tog vi bussen till Gröna Lund och var framme där vid tre/ halv fyra. Vi tog platser längst fram lite åt sidan och satt där ett tag men sen lämnade vi våra väskor där och gick runt lite, och köpte sockervadd! :) Efter ett tag säger Nikole "Lisa Lisa Lisa" och jag som var helt lost fattade typ ingenting men sen såg jag Johan och hans brorsa Henrik komma emot oss, och dom log värsta smilet! haha. :D En annan gång var när vi stog och kollade på pettsonhuset (haha) så säger Nikole att dom kommer bakom oss, jag ville inte kolla bakåt så vi gick och kollade på remmarna istället för att dom skulle kunna gå förbi oss, när dom kom till trappan stannade dom och Johan kollade bak på oss och sen sa han något till dom andra som också kollade bak, hehehe. :D Vi ville gå fram och snacka men vi visste liksom inte vad vi skulle säga så därför gjorde vi inte det..

När klockan var sju gick vi och ställde oss vid scenen och väntade tills klockan blev åtta då allt började, först kom det ut en kille i kalsonger (?) med massa skyltar som det stod "Skrik högre" på och grejer, haha. Efter det kom bande oooch sen THE KING! :D ... som kyckling! haha, nejdå men han hade helt gula kläder, gula byxor med guls och svart tejp på, gula solglasögon och gul t-shirt, men efter första låten sa han "Men vänta, vad fan har jag på mig?" haha, så det blev lite stripparty! Hela konserten var helt.. jättebra, speciellt på slutet när alla tog i allt vad de kunde och sjöng med i "you're my satellite". Sista konserten var det också...

Just det, glömde ju nästan signeringen!
Johan till Nikole: "alltså jäkla coolt/snyggt/fint hår du har!" *känner på hennes hår*
Haha. :)

Och vet ni vad!? Jag tog exakt inga bilder när han sjöng!




faaaan

Första dagen i skolan idag, och jag är redan skoltrött..

Ska försöka gå och lägga mig nu, var helt död i morse när jag skulle gå upp halv tio eftersom vi började halv tolv, så frågan är hur det ska gå dom andra dagarna när vi börjar halv nio som vanligt!?

Bio! :)

Nu på kvällen var jag på bio med Cissi, Sommaren med Göran såg vi och den var så sjukt bra! Alla borde se den verkligen! Haha, det var en del i filmen som jag skrattade så mycket att jag grät, "Ann Ahl" hahaha. Efter det var vi ute ett litet tag, gick till stadsparken och sen så cyklade jag hem igen. :)

Skola imorrn, guuuud så jag har längtat! Eller inte. Nu ska dom tydligen öppna en till kunskapsskolan i Uppsala, som ska heta "kunskapsskolan Norra", men den ligger bara några meter från den gamla! Haha, töntigt.

Thuns

Jag bloggar nästan alltid sent har jag tänkt på.. Aja, idag var jag på Thuns med Cissi och pappa! :) Det är som ett varuhus eller vad man ska kalla det lite utanför Uppsala. Allting är lite billigare där men jag hittade nästan ingenting, fanns mest tantkläder.. tyckte jag. Köpte iaf tre par trosor (haha, jag och Cissi hade väldigt mycket beslutsångest över vilka vi skulle välja så vi stog där gaaanska länge), strumpor, hårnålar och godis. :p Tänkte köpa converse också men det blev inte så.. jag ändrar mig liksom hela tiden, och jag vet att jag inte kommer kunna hålla dom rena eftersom jag vill ha vita.. att förstöra skor är jag bäst på, inte bra. När jag kom hem mötte jag Frida en stund, det var kul! :) Haha, jag slutar alltid med "det var kul!".. Men nu ska jag nog försöka sova, IMORGON BÖRJAR SKOLAN!!... shitshitshitshit.

Not good..

Jag har inte gått och lagt mig innan tolv någon dag det här sommarlovet.. lyckat när skolan börjar sen.. Imorgon åker jag i alla fall till Thuns, Cissi följer med också. :D


Så kan det gå..

Jag trodde jag hade tappat mina nycklar och irrade runt efter dom som en galning, men vet ni vart jag hittade dom!? - I byxfickan!

Kul kväll/ dag :)

Träffade Sofie, Millan och Cissi på stan idag! :) Gick runt där ett tag, köpte nästan ingenting förutom en ansiktsmask och en hamburgare! haha. Sen åkte jag med Sofie hem till henne och Cissi åkte hem ett tag men kom tillbaka senare. :) Vi körde lite spel och kollade på film. När Cissi kom tillbaka åt vi tacos, kollade på en film som hette Heartbreaker (?) och fixade ansiktsmaskerna, haha lyckat! :D





Allas va olika färger, och jaa.. ni ser ju vems som var vitast.. Sofies var röd så det såg ut som hon va jätte solbränd eller någonting, haha.

Stan x2

Idag har jag varit på stan två gånger! Först cyklade jag dit med mamma, två koftor köpte jag. :) Efter det kom Nikole till mig, vi va ute ett tag och sen råkade vi gå ner på stan, igen :) När jag skulle ta bussen hem hamnade jag bredvid en pratglad gubbe.. jag hörde inte riktigt vad han sa så jag chansade mest när jag svarade, haha.


Tider..

Du som föddes på 1990-talet: Minns du... -tidiga morgonar på helgerna för att titta på Sailormoon, Totally Spies och Pokémon -när nikelodeon var på hela dagarna -att det var läskigt spännande när madicken hoppade med paraply -pokémon och digimon -när man spelade kulor på skolgården varje rast -när Britney Spears och Spice Girls var det enda folk lyssnade på -när man fick Hitz for kidz i julklapp -när man tog med sig freestylen och en trave CDskivor istället för iPoden -när Pippis pappa var fångad av pirater -när Timon och Pumba bara var med i Lejonkungen och inte hade ett eget program -och alla fajter om bästa delarna -när tamagotchi var allas bästa vän -"I'm a tamagotchi, and I can make you happy..." -"I'm a barbie girl, in a barbie world, I'm made of plastic, it's fantastic" -"Sola å bada, tio pina colada. På sommar'n är livet som bäst" -"Mål mål mål, mera mål, å mål, det kommer det att bli" -"boom boom boom boom, I want you in my room" -"Mama mia, here I go again" alla låtarnas melodi utantill -tiden innan harry potter -när du såg din första harry potter bok och tänkte att den kommer jag aldrig orka läsa -när lattjo lajban var veckans höjdpunkt -att "mojje och mimmi" förut var "nicke och nilla" -första gången det hölls melodifestivalen för barn, MGP Junior och Sofie sjöng om Superduperkillen -du kommer ihåg melodin till superduperkillen och delar av texten (han är min superduperkille, bara min. Han är den som jag gillar bäst) -att du växte upp i tron på att madicken, emil, lotta, pippi, alla barna i bullerbyn m.fl fanns på riktigt -när det var jojo-period och alla övade in tricks -när inte disneychannel fanns, eller iallafall inte var upptäckt -Creep School, Aahh! Riktiga monster!, - Arthur med Signaturmelodin "hej, hej, vilken underbar dag det är, om man kan vara den man är, och alltid leva tillsammans, vi säger hej, hej..." -när du läste "Så funkar det i skolbiblioteket" -när piggelinglassen kostade 6 kr -och sandwichen 10 kr? -och framför allt, minns du när det blev år 2000 och alla vuxna sa att du hade tur som fick uppleva det, men du tyckte att det kändes precis likadant som när det blev 1999? Kommer du ihåg allt det? Saknar du det?

Läskigt, jag minns nästan allt.. inte jag som har skrivit texten så att ni vet!

Wey

Just nu har jag så himla tråkigt, vill ni veta hur mycket? Nej det vill ni inte, men ni får veta det ändå! Jag lyssnar på musik som jag inte ens tycker är bra och jag äter godis fast jag är proppmätt.. så tråkigt har jag!

Idag cyklade jag och Nikole till Ikea (vårt andra hem har det blivit) åt korv såklart och körde lite i lagret, haha. Det var kul! :D

9 dagar

9 dagar kvar Nikole! I can't wait! :D

Yeah

Sista året i grundskolan, sista året i helvetet. Första året på kunskapsskolan tyckte jag att det var en helt perfekt skola, men nu har jag lärt mig att den verkligen inte passar mig.. visst jag älskar min klass och så, men sättet att jobba på funkar helt enkelt inte för mig, men det är lite sent att tänka på det nu.. Det är mindre än ett år kvar tills jag ska välja gymnasium och jag har verkligen inte tänkt på att tiden går så jävla fort, så nu tänker jag satsa mycket på skolan!


Nej

Uschuschusch, just nu stör jag mig på en himla massa saker.. Till exempel att sommaren snart är slut, och jag har inte alls hunnit göra de grejerna som jag ville.. visst, jag har gjort mycket roliga saker, men det känns som jag glömmer bort allting jag har gjort och att det är mycket som saknas...!

I alla fall... här är några bilder från lägret förra veckan.






Wiho

Nu har jag inte skrivit på ett tag, men har inte orkat riktigt.. Lägret hela veckan var jättekul, men joooobbigt, en dag kom jag knappt upp ur sängen för att jag hade så mycket träningsverk, + att jag var tvungen att gå upp halv åtta varje morgon.
I förrgår var jag ute med Nikole hela kvällen, haha, riktigt kul var det!

Nu är jag i öregrund, kom hit igår och åker hem imorrn. Idag var det roslagsloppet som vi var och kollade på, dom åker båt från Stockholm till öregrund typ, de kändisar som var med var Hasse Aaro, Mikael Persbrandt, Robert Aschberg, Tony Rickardsson och nån mer som jag inte kommer ihåg. När vi skulle äta satt dom i alla fall typ två bord ifrån oss, liiiiite coolt faktiskt. 
 

4 augusti

Har egentligen ingen lust att skriva nått nu, men jag gör det i alla fall! Har ju gått två dagar på lägret nu, har varit kul än så länge, förutom att Sophia gjorde illa foten igår så hon kunde inte vara med idag, stackare. :( Träningsverk har jag så in i jagvetintevad, menmen..

Time to röra på fläsket.

Haha, jaa.. lite speciellt var det ju igår.. sjukt mycket folk var det där i alla fall! Åkte hem till Cecilia på kvällen, åt middag och sen sov vi där. Kulkul. :)

Som rubriken, time to röra på fläsket.. imorgon ska jag ju på gymnastikläger, eller hela veckan med Sophia och Cissi, det ska bli kul! 

Viva la vida

Skulle egentligen ha åkt till öregrund men nu precis ringde Cecilias mamma och frågade om vi ville komma till stockholm och gå på pride-festivalen med dom, haha, så nu åker vi dit och stannar över natten tror jag! :D

Rubrik

Åh, idag när jag skulle ta bussen var det en jättesnäll glad gubbe till busschaufför, jag själv såg säkert jättesur ut.. men i alla fall, när jag skulle visa min sms biljett så sa han "det var ett fint tema du hade", men jag hörde inte vad han sa då så jag gick och satte mig och kom inte på vad han hade sagt förens då... Big deal tänker ni säkert nu, men jag hade faktiskt lite dåligt samvete för att jag bara gick och satte mig utan att säga något till honom..

Det blir ofta så, någon säger något och sen kommer jag på efteråt vad hon/han har sagt.. haha, grymt irriterande!

RSS 2.0