Uppsala-Göteborg-Ystad-Uppsala

Hemma igen, har verkligen haft det jättebra!

Söndag - Tog tåget till Göteborg, gick runt där och så. Haha, på kvällen hade vi bestämt att vi skulle äta på Hard Rock Café, så vi gick in där och beställde mat och så..

Pappa: "'är det här verkligen Hard Rock Café?"
Jag: "jaa..? Eller..?"

Så går jag ut och kollar och då har vi gått in i fel restaurang, vi hade råkat gå in i den bredvid Hard Rock Café, haha, dummaste!

Måndag - Liseberg! Lotta på Liseberg på kvällen, hade skitbra platser nästan längst fram eftersom två snälla Göteborgare (?) sa att de kunde hålla platserna åt oss eftersom de skulle sitta där hela dagen! Så mycket karuseller blev det! :)

Tisdag - Jag och pappa tog tåget till malmö och åkte sen lääängst ner i Sverige, till Ystad. Hur fint som helst är det där, åk dit! På kvällen var det nån konsert som hette Sol, vind & vatten med Alice Svensson, Molly Sandén, Jan Johansen, Janne Schaffer (Electric banana band gubben, han som spelar gitarr) och Johan nånting, så vi gick dit och kollade.

Onsdag - Åkte till en jättejättefin strand som var ca 4 mil lång, varmt var det också så det var jätteskönt! Vid halv åtta tog vi bussen till Lund där vi åt mat. Tog nattåget hem därifrån, 23.30 gick det och vi var hemma 8.30, sov ganska mycket men var supertrött när jag kom hem!

Lägger upp lite bilder från Liseberg nu, resten kommer sen.


        









           







Haha, Johan Palm bilderna tar aldrig slut, men ni får stå ut! :) Det rimmade ju till och med. :)

Kommentarer
Postat av: nikolee

PALMISSS :D :D :D<333333

Åhhh fett härlig å va på en STRAND som e 4MIL lång typ :D :D :D

2009-07-30 @ 19:20:36
URL: http://pauuee.devote.se
Postat av: Sophia

Kunde man se dig på tv?? ^^

2009-07-30 @ 19:48:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0