klaaaaar

Sådär ja! Nu är jag packad och klar.. eller rättare sagt min väska. Nu ska jag gå och lägga mig eftersom jag ska upp om exakt 5 timmar..! Då bär det av till arlanda och sen Barcelona! :)

See youu!

UÄÄK

Jag HATAR basshunters reklam på spotify, uäääk! Man hör hur han verkligen försöker få sin dåliga engelska att låta bra... "and it's pretty good actually.. to be honest" (!)

Nu har jag i alla fall kommit på en bra teknik, byta låt snabbt som attan när den är slut så inte reklamen hinner ifatt en. ;) Annars måste jag säga att spotify måste vara en av de bästa grejerna någon har kommit på, i'm in loooove!


yes

Äntligen! Är fortfarande inte nöjd riktigt nöjd med den nya designen men den får väl duga så länge.. ska fixa till den lite med storleken och så också men det får jag göra imorgon..


Vilken är bäst, nu eller då? :)

Sorrysorrysorry

Okej... det blev ingen ny design idag. Har verkligen inte haft tid..!

Hahaha..

En hälsning från Cissi...! :D

haha..


Bonde-Fredrik i mitt ♥

mhm.. jaha.. ehim.. okeyyy..  jaja.. haha!


Design..

Nu har jag försökt att fixa en ny design hur länge som helst känns det som... och det går inte direkt framåt. Jag har ju själva designen och så men det är ju omöjligt att få den i rätt storlek.. hm.

Men imorgon då LOVAR jag att det blir en ny design, jag är själv så trött på den gamla så att jag nästan spyr..




Lisa goes äta nudlar... haha.


HÖSTLOV!

H-Ö-S-T-L-O-V!

Det känns ingenting annat än brabrabrabra!

och i övermorgon åker jag till Barcelona! :)

Myggjävlar!

Är det bara jag som fortfarande får myggbett och har myggor inne i mitt rum som tror att dom har rätt att komma och surra i mitt öra när jag ska sova...?

Usch!  (...ser myggor verkligen ut så..?)


inte bra, inte bra... men helgen var lyckad! :)

Dumma mig! Jag som hade tänkt att jag skulle gå och lägga mig tidigt och verkligen plugga skiten av mig idag.. men inget av det har jag gjort. SÅKLART! Nu är klockan liksom halv 12... HALV 12!!

Kolla här vilka som har blivit megakändisar! HAHA... eller inte.




Gymnasiemässa..

Gymnasiemässan var faktiskt 'rolig', fick lite mer information om skolorna även fast allt blev som en enda stooor röra! Det finns ju nästan för mycket att välja mellan och sjukt mycket folk var det där!



                   

Just nu står det nog lite mellan dom här.. även fast jag nog kommer hinna ändra mig tusen gånger! VARFÖR FINNS DET SÅ MYCKET FÖR !?

yoyo

Ingen skola för mig idag, mitt huvud var inte riktigt på min sida i morse.. Nu ska jag i alla fall snart på gymnasiemässa i musikens hus..

Och förresten, debatten kunde inte ha gått sämre, haha.

Men hejsan hoppsan vad bra!

Har debatt imorgon. Klockan nio. Vi är inte klara. Panik.

BLÄÄÄÄ!

Lördag! :D

Igår efter skolan tog jag och Emelie tåget till Stockholm. :) Köpte inte så mycket men det blev ett halsband, två nagellack, självklart godis och sen lite till. Kul var det! ;)

Idag var det träning (hatar att det är på lördagar för då får jag ingen sovmorgon) efter det åkte jag och Cissi till stan där vi självklart åt på SUBWAY! ;) Mums säger jag bara! Sen gick vi runt där på stan ett tag och nu sitter jag här... Cissi kommer hit igen ikväll :D


Just det, skolfotona kom igår! Uscha..


Här är då min finfina klass :) Usch på mig säger jag bara..

 


minigrisen är min!



Jag ska lätt skaffa en minigris! Inte ska jag gå runt med den i en väska som nån liten chihuahua, men tänk att komma hem från jobbet/skolan och så kommer en liten minigris springade när man öppnar dörren! Aw.

Desperate housewives!

Desperate Housewives börjar om exakt 30 minuter! :D ÄNTLIGEN, som jag har väntat...! Tänk egentligen hur beroende man kan bli av ett tv-program.. hehe.
 

ÅH!

Alltså ååååh vad arg jag blir! Har NO-prov imorgon (kemi, teknik och biologi).. hur mycket som helst är det! Så alla nior gick och klagade och frågade om vi kunde få provet på fredag istället, eller om dom iaf kunde dela upp provet till olika dagar.. först gick det väl bra men sen när lärarna pratat ihop sig så bestämde dom sig för att 'vi tar allt imorgon'.. Jahapp, tack för det. Alltså vi har haft NO-delen i ca 2 veckor och fått verkligen hur mycket som helst att läsa på samtidigt som vi haft massa annat att göra! Jävla skitskola.

Och jag vet att ni inte bryr er särskilt mycket, men jag var tvungen att skriva av mig lite... kanske tar bort det här inlägget sen..


Kanelbullens dag!

Nelly ringde mig nyss, hon sa att hon saknade mig. Aw, gullig är hon. :)

Hade tänkt baka kanelbullar idag också, grejen är den att jag inte kan baka och att jag skulle jobba massa NO (som jag inte har gjort ett skit av..) så det blev inga bullar helt enkelt..




Fredag.. igår alltså :)

Idag är en riktig slappdag, sitter här och äter godis.. hehe. Igår hade jag i alla fall skitkul! Jag, Cissi, Nelly och Nikole gick på restaurang och käka pizza och sen följde dom med hem till mig och vi körde massa tv-spel och åt godis. Very mysigt! :)

Haha, Nellys dagens! (igår alltså..)

I skolan..
Nelly: Jag kan inte skriva någon utvärdering idag.. jag har stukat fingrarna.
Lärare: Vad har du gjort då..?
Nelly: Alltså... jag blev träffad av en toarulle, den var helt enorm! 
HAHAHA

På restaurangen..
Vi satt vid ett bord precis vid fönstret då en kille cyklar förbi..
Nelly: Åh kolla mössan, fan vad cool!
C,N,L: ... han har ingen mössa...
Jag undrar hur hennes linser fungerar egentligen.. haha.

På Ica när vi köpte godis..
Cissi: Det blev bara 21 kr..
Nelly: *tar upp en tjej som stått bakom oss i köns godispåse som var helt proppfull* Shit, är det här din Cissi!?
Tjejen kommer och ska ta sina grejer..
Nelly: Oj, är det din? förlåt.. jag trodde det var min kompis men jag tänkte att den här kan ju inte ha kostat 21 kronor precis!

HAHA! Förlåt, men jag var tvungen.. okej, ni som läser tycker säkert det här är skittråkigt, men det var i alla fall hur kul som helst!
























Färdig!

Nu är jag klar med mitt rum.. lång tid tog det men det var det värt. ;) Nu kan jag äntligen se mitt golv! ... Så farligt var det kanske inte, men nästan.

  

Nu fick ni bara se halva rummet men de andra bilderna kom inte upp..


1 oktober..

..1 oktober!? Shit, vart tog hela september vägen egentligen..?

Idag hade vi orientering på idrotten och det gick så sjukt bra! Riktigt kul är det också faktiskt... så hade jag verkligen inte sagt för ett år sen, haha. Körde MVG-banan med Cissi o Sophia (och Liam..) och vi hann faktiskt med alla kontroller på en timme! :D  

Nu ska jag göra klart min labbrapport och en filmreflektion, sen ska jag hem till pappa och städa mitt bombnedslag till rum..

Skriver igen senare, so long! ;)

RSS 2.0