Idol och desperate housewifes! :D

Sitter och kollar på idol, och efter det är det Desperate Housewifes (repris...)! Yeehoo :D

Efter skolan var det träning, som faktiskt gick bra idag! Efter det åkte jag och pappa och åt mat på dax och nu sitter jag här. Egentligen borde jag verkligen plugga spanska och matte, men det går inte.. Jag säger som Nikole, lärarna slänger upp arbete i facet på oss, hur fan tror dom att vi ska hinna!? Aja, nu ska jag inte sitta här och klaga...


En rubrik :)

Skola idag.. Det som förgyllde min dag var att jag fick VG på det där jäkla SO provet! :D Thank god (Per), räddaren i nöden! ;)


Har aldrig tänkt på det här, nästan lite läskigt ju..

:)

Någon som vill gå på en sån där fredagsfinal i Idol med mig? :D

Bara 100 kr kostar det! ;)



pissdag..

Den här dagen gillar vi inte.

Lördag :)

Träffade Nikole på stan idag och vi tog bussen till gränby, gick runt där och köpte lite saker och sen åkte vi tillbaka till stan och tog bussen till Ikea istället. :) Vi gick skattjakt, och eftersom vi var så duktiga så fick vi gratis glass! ;) Sen åkte vi tillbaka till stan men alla affärer var stängda så vi gick runt där ett tag och sen åkte jag hem igen. Nu har jag suttit och proppat i mig hur mycket godis som helst så jag tror jag kommer sprängas..


Give me.. :)

Saker som jag verkligen vill ha just nu ..

  • En systemkamera
  • Massamassamassa nya kläder
  • Pengar.. kan man nog aldrig få för mycket av.. Eller jo förresten..
  • Sommarlov
  • Thailand
  • Jooohan Paaaalm.. och Henrik Paaaalm :)
  • Nybakta bullar! :)

 





















Mumma..


Haha!



Fredag :)

Idag sov jag ända till kvart i ett! Tycker inte om att sova så länge egentligen för då går ju hela dagen liksom.. aja, skönt var det i alla fall! Vid två mötte jag Cissi på stan och vi gick runt där ett tag. Köpte ett linne, leggings med dragkedja och godis..såklart, hehe. Efter det åkte jag hem, åt mat och sen iväg till Frida där Marie också var! :D

Inte min bild.

 

Nu ska jag nog gå och lägga mig så jag inte vaknar lika sent imorrn.. tror förresten inte det blir någon träning då. Så godnatt på er allesammans.. :)


rubrik

Sitter och kollar igenom gamla bilder, och åh vad jag saknar Thailand! Så bra och kul som jag hade där var.. obeskrivligt..

2007












2008




















hahaha


Det skulle som sagt inte sitta helt fel att vara där nu..












Ledig! :D

Ledig imorgon, så skönt! :D

Hade orientering idag på idrotten, äntligen har jag lärt mig följa kartan! :) Det var på tiden kan man ju säga.. efter att jag kommit bort ganska många gånger, hehe.

★★★★★

Filmen var superbra! Tycker verkligen att ni borde se den. :)





åhh.. jag önskar vi också var lediga imorgon som resten av Uppsala/Sverige/jorden/universum.. nejdå, men det känns nästan så. :(

yeahyeha :)

Ska på bio nu o se Prinsessa med Sanna och Frida! :D

tråkigt

Gör matten imorrn istället... vilket jag sagt varje dag.. 

10 favoriter
Dialekt:
Göteborgska! heter det så..?
Mat: kyckling!
Låt: ingen speciell just nu..
Tecknad figur: homer! :)
Sport: gymnastik, konståkning
Komiker:  Björn Gustafsson såklart!
Veckodag: fredag
Glassmak: choklad
Soloartist: Palmis såklart! fast han har ju band ibland.. annars kanske håkankråkan

9 för tillfället
Humör: ont i huvudet.
Tanke: matten plågar mig!
Kläder: pyjamas :)
Bakgrund: nån sköldpadda..
Känsla: lite panikpanik..
Tid: 21.57
Bästa sak: mobilen.. ibland.
Irritationsobjekt: ännu en gång, MATTE !


6 första
Bästa vän: Det var nog Sanna eller Marie :)
Husdjur: Ninen
CD skiva: ojoj, ingen aning.. tror den hette något med soppa..?
Bil: en sån där bobbycar :)
Ord: ?

7 senaste
Telefonsamtal
: Linn
Mat: kyckling och pestopasta :)
Dryck: saft
Biltur: idag från träningen
Tv-program: idol! :)
Spelad låt: oasis, stand by me.. tror jag..
Köpta klädesplagg: tröja tror jag..

6 har du någonsin
Dejtat någon av dina bästa vänner: nej
Brutit mot lagen: ja
Blivit arresterad: nej
Badat naken: jaa.. vem har inte gjort det? :p
Varit med på TV: när jag gick på dagis :p
Varit med i tidningen: nån gång tror jag?

5 nej tack;
Skolämne
: mattemattemattematte!
Mat: fisk!
Musik: dansband..
Dryck: vatten! blä.
Djur: spindlar, ormar, sniglar, maskar, fästingar

4 saker

Du gjorde igår kväll: dator?
Du kan höra just nu : ingenting..
Du inte kan leva utan: vänner och familj..
Du gör när du har tråkigt: datorn är mitt liv.. haha.

Du kan berätta allt för: berättar inte exaktexakt allt för någon
Du tycker om: mångamånga! :)
Du inte gillar:

 


I'm back!

..men jag vet inte vad jag ska skriva.

Aja, lovar att jag skriver mer senare! Matten liksom skriker "Liisaa, joobbaa med miig!".. haha.


Tjoppsan

Skolfoto igår.. Fotografen var verkligen helstörd! När vi skulle ta porträttfoto skulle vi sitta hur konstigt som helst, vi skulle luta huvudet på sne hur mycket som helst samtidigt som vi skulle kolla åt hur många håll som helst.. "luta huvudet..kolla rakt fram.. titta ditåt.. luta huvudet mer.. lite hitåt.. näsan ditåt.. luta mer.. " och sen sa han att jag skulle "samarbeta mer"Jag höll på att bli galen! och sen skulle man tydligen ha allt hår på en sida, EN SIDA!? jiiises..

Hiho.


skoooltfoto

Jag kom på nu att vi har skolfoto imorrn.. scary!

Rubrik

Provet gick faktiskt rätt bra, bättre än jag väntat! :) Nu tycker jag faktiskt det var värt all den tid jag la ner igår kväll och i morse.. jag gör alltid allting i sista sekund! Inte bra.. nu är det bara att ta tag i allt annat som ska vara klart..

Efter skolan var det träning, först is och sen mark, jobbigt var det och dåligt gick det. Sen åkte jag i alla fall hem till Frida där Sanna och Siri också var! Frida hade lagat jättegod mat och kladdkaka, superkul var det! :D

Haha

kolla på hela! :)



... eller?

Rubrik

Pluggapluggaplugga är det jag måste göra nu, på en söndag.. blä. Inte nog med att vi måste gå upp skit tidigt varje morgon, pallra oss iväg till skolan, plugga häcken av oss för att nå våra mål, lära oss onödiga mattetal som man inte alls kommer att ha använding av i framtiden, så måste vi plugga till massa prov och grejer.. jag vet att det hör till skolan, men jag orkar verkligen inte! Har ni tänkt på hur mycket tid vi egentligen spenderar i skolan? För mycket. 

Egentligen borde jag inte klaga på skolan, jag borde vara glad för att jag överhuvudtaget får gå i skolan.. 

Jaja.. nog med det. Igår hade jag i alla fall skitkul! Träffade ju Cissi, Nelly och Nikole på kvällen igen och vi gick runt lite på stan tills vi bestämde oss för att gå till musikens hus där Melody Club skulle spela. Kön var verkligen hur lång som helst, men vi kom in rätt snabbt ändå.. hehe. Vi var väl där någon timme men dom hade inte börjat spela så vi frågade när de skulle spela och det var inte först klockan elva och vi orkade inte vänta en timme till så vi gick därifrån.. Det var verkligen helt flockat med folk, på vissa ställen kom man knappt ens förbi.. Vi gick runt lite till och när Cissi och Nikole åkte hem vid halv tolv gick jag runt lite med pappa och lyssnade på musik, var hemma halv ett tror jag.

En till bild från igår


kevin



Kulturnatten

Kulturnatten, yeeho! :) Hade gymnastik på morgonen och sen tog jag och Cissi bussen till stan där vi mötte Nelly också. Vi åt lunch på subway och så gick vi runt lite på stan.. :) Vid klockan två gick vi till stadsparken där det var allsång (Som vi tog väldigt seriöst) med Kevin Borg, det var kul! Haha. :)

Nu ska jag ner på stan igen och träffa Nelly, Nikole och Cissi. :) Skriver mer senare/imorgon!


Fler bilder kommer sen ;)

Nu är det dags för fredagsmyyyys!

Åh vad jag älskar fredagar! Jag tycket på något sätt att dom har en speciell lukt.. det liksom luktar fredag, både inne och ute.. Haha. Nu på kvällen har jag käkat massa godis och kollat på idol, älskar't! ;)

Annars skola idag som vanligt.. Måstemåste verkligen plugga SO i helgen, vi har prov på tisdag!



0.27, HAHA, jag kan inte sluta skratta åt honom!  .. annars är det ju lite synd om den där tjejen, "hoppas de inte filmar" och så visar de klippet hundra gånger efter varandra.. haha..


090909

Nää.. idag orkar jag faktiskt inte skriva.

.. och just det! Sa ju att jag skulle fixa med designen.. det kommer! :)

Rubrik

Har varit sjuk dom här två dagarna (måndag och tisdag), alltså så har jag varit hemma från skolan.. men imorrn blir det skola igen!

Just nu skulle jag kunna slå sönder min dator för att internet slutar fungera hela tiden! Nu funkar det hur bra som helst men ibland måste jag starta om datorn var femte minut för att det slutar fungera, irriterande!

Jaja, nu ska jag gå och titta på Idol som börjar idag! :)


Rubrik..

Hade träning idag... det gick så jävla dåligt! Får väl hoppas på att det går bättre på tisdag..



siiiiick

Jag tror jag börjar bli sjuk, är förkyld och har ont i halsen.. svininfluensa nästa? Haha..

Tycker ni inte dom överdriver lite med den där influensan? Jag menar, lika många (om inte fler) dör ju i vanlig influensa varje år..


brandlarm x2

Vi hade brandövning idag på skolan och ungefär en kvart senare när alla gått in och plockat fram sina grejer så går brandlarmet igen, då var det några mogna killar som sprutat hårspray (eller något) på brandvarnaren... då var ju såklart alla tvungna att gå ut igen och flera brandbilar kom.. det roliga är att ingen längre riktigt reagerar/tar det seriöst längre eftersom brandlarmet går så ofta, haha.

Nu ska jag dricka te, sen sova! :)




yeahyeah! ;)

... nu när dom har gjort om statistiksaken har min statistik helt plötsligt höjts jättemycket... jaja, bra är det i alla fall! :)


:)

http://en.akinator.com/#

Testa! Nästan lite läskigt ju..


!

Alltså jag blir så jävla arg! När jag skulle ta bussen hem från skolan skulle jag betala med sms biljett som jag hade skitckat låångt innan jag klev på bussen (jag har lärt mig att jag inte ska skicka den på bussen eftersom då börjar busschaufförerna alltid gnälla) men den kom aldrig! Såklart börjar busschauffören gnälla och sa att jag skulle skicka den utanför bussen och blabla.. även fast jag sa att jag hade skickat den för längessen men att den inte kommer så säger han att "jag är snäll och låter dig gå på ändå" och sen sa han att det var mitt fel att biljetten inte hade kommit!? Alltså ååh, busschaufförerna gör mig galen! Om jag säger så här, det är verkligen inte första gången det här händer! 

 


RSS 2.0