Helg :D

Heeelg, finally! Och nu är det ju typ sommar ute, nästan i alla fall..


Fredag - Skolan var helt okej, idrotten var sämst! Först skulle vi gå till skogen, inte så jättelångt men iaf, sen hade vi någon jättejobbig uppvärmning, jägarboll tror jag det hette.. sen skulle vi springa elljusspåret som är 3 kilometer eller något sånt? På vägen satt det i alla fall lappar där det stog massa jobbiga saker hela tiden och så åkte lärarna förbi på cyklar för att kolla så att alla verkligen gjorde, väldigt normalt.. sen när vi var klara så var alla helt slut och då skulle alla tydligen jogga en/ två kilometer till och sen komma tillbaka för att göra styrka, 30 armhävningar och 60 situps, inte kul!

När skolan var slut cyklade jag med Cissi o Sofie hem till Sofie i sunnersta, 7 kilometer.. där vi hoppade massa studsmatta och åt glass, sov över där med Cissi, kul var det :D

Lördag - Gick upp klockan åtta (när ska jag få sovmorgon?!) vi åt frukost, klädde på oss och cyklade till gymnastiken. Efter det kom pappa och hämtade mig och jag cyklade ner på stan och träffade Nikole :D Ännu en rolig dag :D

Imorgon åker jag till Stockholm och Gröna lund! Happyface!


Tråkdag..

Idag har det verkligen varit en sån där superduper tråkig dag! Tråkigt i skolan, gjorde inte så mycket..
Ååh, jag är verkligen trött på skolan just nu.. jag har lite ångest över allt som ska vara klart till om typ fyra veckor?!
Aja, imorrn blir det tandläkaren där vi ska träffa någon specialist som vi får prata med i fem minuter och sen är vi klara.. det är om jag ska få tandställning eller inte.. vad tycker ni? Själv kan jag inte riktigt bestämma mig, jag vill ju få fina tänder och så men samtidigt vet jag inte om jag tycker att det är värt det, det verkar ju skitjobbigt! Men det beror på hur länge jag behöver ha den också..  I alla fall, nu ska jag gå och lägga mig, trött som jagvetintevad!

The brandkår!! :o

Igår typ vid tio kom vår granne o plingade på dörren och sa att han kände jättemycket rök/brand lukt i trapphuset och det gjorde vi också. Efter ett tag ringde de brandkåren som kom med poliser och allt :p
De gick runt och letade i typ 45 minuter men hittade så de åkte iväg.. scarrryyy movie..

Idag vaknade jag i alla fall vid åtta, inte för att jag ville utan jag var tvungen... suck, ingen sovmorron den här helgen. Duschade och klädde på mig och sen skjutsade pappa mig till fyrishov där vi skulle ha genrep inför vårshowen för 3-4 åringarna och 5-6 åringarna, fast utan barn. Vi dansade alltså till nalle puh och madagaskar.. kul! Eller inte..
Klockan tolv ska jag åka tillbaka dit för då ska jag själv ha genrep :D Sen ska jag nog åka med pappa till gränby. :)

1337, eliiiiit, haha ni måste kolla på klippet!Lördag

Ingen sovmorron idag, vaknade halv nio.. eller vaknade, blev väckt rättare sagt. Sen skjutsade mamma mig till gymnastiken i gottsunda, där vi gjorde nån konstig dans som vi ska ha på våruppvisningen, trampet o matta :)
Efter det kom pappa och hämtade mig och vi åkte till Stockholm, eller Barkarby tror jag det hette, lite utanför Stockholm. Där det fanns massa affärer och grejer, köpte lite saker och sen efter typ två timmar åkte vi hem igen. Imorgon blir det inte heller någon sovmorgon eftersom jag först ska vara på fyrishov vid nio för att de små barnen ska ha genrep inför vårshowen och sen ska jag själv ha det.. Aja, nu sitter jag i alla fall och proppar i mig massa godis även fast det känns som att jag kommer spricka.. aaja, so long! :)


Fredag

Äntligen fredag! :D
Skola idag som vanligt, hade orientering på idrotten och det gick så jävla bra! Körde mvg-banan med Sofie och vi lyckades hitta alla kontroller på mindre än en timme! Till skillnad från förra året då jag hittade ungefär fem kontroller på mer än en timme och kom vilse dessutom!

Nu ska jag åka och köpa massa godis, hare bra!

Fixat

Nu har jag fixat lite med designen och det, blev det bättre? Det tycker jag i alla fall :)

Jag tänker nog inte byta till devote, men jag ska börja om bloggen på nytt så därför har jag tagit bort alla gamla inlägg...Stockholm

Nu kommer det ett inlägg! Funderar på att börja om från början på bloggen, alltså att skapa en helt ny.. kanske byta till devote? Jag vet inte.

I tisdags åkte jag till stockholm med Emelie, vi skulle hämta ut åkband till gröna lund som hon har fått från någon sak som hon är medlem på, så den 26/4 åker vi till gröna lund! :) I alla fall, eftersom det var skola så åkte vi efter lunch, vi tog tåget till stockholm och när vi kom fram gick vi runt lite i gamla stan.

Efter det började vi  mot grönan, inte så lyckat. Först gick vi åt fel håll och blev tvugna att gå tillbaka. Sen kommer vi till en bro och eftersom vi ser att gröna lund är ganska nära så tror vi ju såklart att bron leder dit, vi gick ett tag och när vi kommer tillbaka till bron så märker vi att vi har gått runt hela ön, och att den inte alls ledde till grönan! Som tur var var det inte så jättelångt till gröna lund därifrån, men det blev en rätt lång tur att gå! Fast det var mest kul :) När vi kom fram till grönan så var det en lååååååång kö till kassan, som tur var gick det jättefort men kön var tydligen bara till för att man skulle ta en kölapp, vi fick nummer 691, alltså skulle vi få vänta i typ tre timmar och då var vi inte ens säkra på att få några åkband eftersom det bara fanns 5000 stycken, det var lite med tanke på hur mycket folk det var. Vi satte oss ner bredvid en gammal gubbe som hade nummer 313, och kom på att vi kunde ju fråga honom om vi kunde gå "ihop", alltså att han skulle hämta åkbanden till oss samtidigt som han hämtade sina. Först fattade han inte, men efter ett tag fattade han :) Så då gick det väldigt snabbt och vi fick våra kära åkband, tack vare den snälle gubben!

Sen tog vi bussen tillbaka till stan, vi åt på mcdonalds och sen gick vi runt på stan och köpte lite grejer. Vid sju tog vi tåget hem till Uppsala igen. Kul dag var det! :)
l          a         h

RSS 2.0