Allsång på skansen :D

Idag har det varit så himla varmt, man kunde ju knappt vara ute.. eller inne! Jag träffade Frida vid tre och då gick vi ner på stan och gick runt och köpte glass, en sån där "cool glass" haha.. Vi var nästan med i sms SM, men sen blev det inte så.

Imorrn blir det Allsång på Skansen och se Johan the Palm med Nikole, ska bli skitkul! :D<3 Sen kommer ju Mia och Klara och Malena Ernman dit också.. :p Så det blir ingen sovmorgon för mig imorrn, vi vill ju ha bra platser! :)


STOCKHOLM I MITT HJÄRTA :D

Hemma

Nu är jag hemma, rätt skönt tycker jag ändå det är att komma hem även fast jag bara har varit borta en natt..

Och jag har fått så jävla mycket myggbett, dom dödar mig!

























på väg hem

Är på väg hem nu, sitter i bilen och.. är ute på internet, lite konstigt känns det, haha.Skriver mer sen när jag kommer hem, ska lägga in bilder och så på datorn :) 

Öregrund

Nu sitter jag i Öregrund... och är ute på internet!? Pappa hade med sig sin bärbara dator och en sån där "dongel", ni vet sånna där som är med i 3 reklamerna? haha.. med den kan man i alla fall vara inne på internet överallt verkar det som?

Åh jag älskar att vara här, det är så himla skönt! Nu ska jag ut och hoppa studsmatta och sen ikväll ska vi ut och äta på restaurang. :)

film :)

Nu har jag precis varit ute ett tag, gick och hyrde en film också, Twilight! :D Så ikväll blir det film och chips, jag och pappa tänkte först åka till öregrund men vi bestämde att vi åker imorrn istället eftersom annars skulle vi inte vara där förrns vid klockan halv sju typ, så då stannar vi där tills på söndag. :)

Kungen av pop, Michael Jackson, dog av en hjärtattack sent på torsdagskvällen i sitt hem på Carolwood Drive.

Det är ju sjukt på nått sätt.. att han bara är död!?

klaaaaaaaaaant

Jag måste nog vara den osmartaste människan i världen.. idag skulle jag möta Nikole på stan för att vi sen skulle cykla till sunnersta, tio minuter innan jag ska vara där kommer jag på att min cykel är hemma hos mamma. När jag inte hittar mina egna nycklar tar jag en nyckel som jag nästan vet att den inte funkar (vi har konstiga nycklar som man måste trycka mot en sak för att dörren ska öppnas) så när jag kommer ut kommer jag på att jag inte har någon cykelnyckel eller nycklar hem till mamma.. så då kommer jag såklart inte in till pappa eller mamma och ingen cykel och knappt några pengar hade jag med mig heller.. hur smart är det!?
 
Som tur var så hade jag ju med mig mobilen och någon smart person har kommit på att man kan betala bussen med sms så jag kom iväg till stan iaf! Sen turades jag och Nikole om att skjutsa varandra till Sunnersta där vi träffade Nelly och cyklade till vårdsätraviken. Vattnet var inte varmt men skönt ändå!




bad :)

Nu ska jag snart åka till stan och möta Nikole sen åker vi och möter Nelly och sen till vårdsätraviken och badar, åh vad jag älskar sommaren! :D

Hemma

Nu är jag hemma från Cecilia, det har varit hur bra som helst!

orkar inte skriva om allt vi har gjort men det har varit super mysigt!

Måndag: grönan sen hem till Cecilia i huddinge på kvällen.
Tisdag: Vi badade, för första gången i sommar! och så var vi ute hela dagen, det var så himla varmt!
Onsdag: åkte hem.

Nu känns det verkligen som sommaren har börjat på riktigt! :)
















och en sak till..

...medan jag är borta kan ni ju passa på att kommentera massa? :)


yo

Jag har fått min webbkamera att funka igen ! :D Nu ska jag gå och sova så att jag orkar upp imorgon.. på tisdag ska vi åka och bada, det blir första gången jag badar i sommar.. förutom hos Emelie och det var ju i pool så det räknas inte! :)
Kommer hem igen på onsdag.


HAHA, webbkameran<3mig..


Söndag

Imorrn blir det Gröna Lund, igen. Fast den här gången blir det med Cecilia! Jag tar tåget till Stockholm imorgon vid tio och sen möter dom upp mig vid stationen och så åker vi till grönan, jag lovar jag tröttnar aldrig på Gröna Lund! Sen på kvällen åker vi hem till Cecilia i Huddinge och så stannar jag där, det ska bli skitkul! :D

haha wow-jocke! :)


Midsommarafton !

Blev inte lika kul som den brukar.. ingen dans runt midsommarstången, inget fint väder, ingen krans.. åkte i alla fall till öregrund, hoppade studsmatta åt massa mat och jordgubbar, sen åkte vi hem igen vid fem.

Alltså vart fan är sommaren ?! jag vill ha sooool!


Trååkigt..

Jaa jag har tråkigt... och jag är så himla trött tror jag. Pratade nyss med Cecilia i telefon och jag åker till henne i stockholm på måndag !  :D

Om nån har några tips på bra låtar så säg till ! :)

Torsdag

För det är väl torsdag idag..? Jag kan inte hålla reda på dagarna längre och ändå har det bara gått en vecka på sommarlovet! :o

Det var verkligen skitkul hos Emelie! Kom dit vid 6 då vi åt och va ute och gjorde massa saker, sen bytte vi om och badade, KALLT SOM FAN! Efter det bytte alla om till pyjamas och då var klockan typ tio? Då åt vi massa tårta utomhus, och sen gick vi in i huset som vi skulle sova i och körde buzz och singstar typ.. och åt massamassa chips.. och drack massamassa läsk.. Så gick vi ut typ varannan minut.. haha, vi hade verkligen skitkul! Vi somnade vid fyra tror jag..

Skulle egentligen ha åkt till öregrund idag men det blev inte så eftersom det regnade och så var jag ju hos Emelie, men imorrn åker vi iaf dit och firar midsommar. Förresten, för exakt en vecka sen var jag och Nikole på Katalin, det var så himla bäst! ALLSÅNG PÅ SKANSEN 30/6? :D







och resten av bilderna lägger jag inte in.. haha

Onsdag

Längessen jag skrev.. idag är det fest hos Emelie :D Bad i poolen, sova över och massa kul, hoppas det blir lika kul som förra gången, haha! Måste fixa lite grejer nu så skriver mer imorrn!

Måndag

Nu kommer resten av bilderna från i onsdags! Vissa är jättedåliga och jag fick typ alltid med någons huvud..


































haha







hann inte ta när dom vände sig :/


:)



Lördag

Jag hatar regn.. jag vill ju ha sommar ! Aja.. igår var det ju avslutning, ganska tråkigt och drygt, vad är meningen med att rektorn ska stå och snacka utan att någon ens orka lyssna? Sen gick vi upp till klassrummen och fick glass och betygen, helt okej :) Efter det åkte jag, Nelly, Nikole, Cissi och Sofie hem till Nelly och va ute och hade massa kul :D Jag och Nikole stannade kvar och sov över, kuul :D 

Har fortfarande inte kunnat ladda över bilderna från kameran, men här är lite bilder från mobilen från grönan ! :)  


igår


Nelly i popexpressen :)





Onsdag-Torsdag, världens bästa dagar !


Dom här två dagarna, igår och idag har varit så JÄVLA bra! Gröna lund igår var verkligen hur kul som helst, orkar inte berätta om allt men det kommer bilder, sitter på bärbara nu så jag har tyvärr inga bilder från igår  på den. Det var inte så långa köer så vi åkte verkligen skitmycket! Tåget  kom till Uppsala vid tolv på natten, så jag var hur trött som helst idag!
Idag kollade vi på niornas show, städade skolan och rensade ut skåpen och sen fick vi kolla när lärarna körde match mot niorna, vissa lärare var faktiskt skitduktiga, men ni kan ju gissa vilka som vann.. niorna!

På kvällen mötte jag Nikole på stationen och så gick vi tillsammans till katalin, det var mycket mindre folk än vad jag hade trott! Vi stod i kö ett tag och sen blev vi insläppta, vi fick ganska bra platser nästan längst fram. Konserten var hur bra som helst, fast lite kort tyckte jag nästan.. de bärjade med teenage battlefield och så körde de typ alla låtar från skivan. Efteråt var det signering, jag visste inte riktigt vad han skulle skriva på så han fick skriva på min mobil, haha! Fast jag hittade papper som han också skrev på, autografen på mobilen har nästan redan försvunnit.. :/ Efteråt gick vi runt huset och då kom dom ut! Det var några andra där också så Johan bjöd alla på chips, haha.. sen pratade vi lite och så gav han chipspåsen med chips i! Efter det gick jag och Nikole runt och var lite hyperglada! :D

 Imorron är det skolavslutning,SOMMARLOV!! :D

Det var skitsvårt att ta bilder för det blev så himla konstigt ljus och hela tiden kom det en lampa i vägen.. Det kanske kommer fler bilder med kameran dog så jag hann inte ladda över alla..























det blev ltie många..


Onsdag

Har precis vaknat, kunde egentligen ha sovit en timme längre men jag var hur pigg som helst när jag vaknade! :o
Nu ska jag duscha, sen äta frukost och sen åka iväg till stationen och möta alla andra.. ååh det kommer bli så kul! :D
skriver mer imorrn!

Tisdag

Va ju på forsmark idag, rätt drygt.. det roligaste var iaf bussen, och automaten som fanns som man kunde ta choklad i gratis.. haha. Vi gick upp i ett vattentorn också, som var ca 45 meter högt.. hur mycket trappor som helst!  
Längtar så mycket till imorrn då vi åker till gröna lund, vi åker dit vid elva och sen är lärarna så snälla så vi får stanna där tills dom stänger, så vi tar tåget hem klockan elva på kvällen, hur schysst är inte det!? :D


imorrn Nelly o Nikole ! :D


cissi och lite av sofie på bussen :)

Måndag

Skolan va rätt skön, gjorde nästan ingenting + att det bara va åttorna där ;) Brandlarmet gick som vanligt.. haha, nej men det går väldigt ofta! Imorrn åker vi till forsmark så det blir nog en rätt skön dag det med :) Nu ska jag sova!

Söndag

Trååkig helg, har inte gjort nånting känns det som.. så därför har jag ingenting att skriva om. Imorgon är det sista "riktiga" skoldagen, skönt! På tisdag åker vi till forsmark, på onsdag till gröna lund, på torsdag ska vi kolla på niornas show o leka typ och sen på fredag är det avslutning!

sommaar :D










Fredag

Sitter i skolan nu.. har haft idrott, vi fick typ göra vad vi ville och det var hur kallt som helst ute!
Efter lunch hade vi tråkigt så vi busringde till massa personer, haha så jävla kul! :D

skriver mer sen :)

Torsdag

skola idag, slutade två som vanligt.. började sämst och slutade helt okej! Efter skolan åkte jag med Emelie hem till henne, vi fick gå 5 km för att bussen inte gick ända fram! Vi skulle egentligen ha badat men eftersom det spöregnade och vi var helt frusna så blev det inte så.. istället började vi göra pannkakor men då gick såklart strömmen.. haha. Som tur var kom den tillbaka efter en stund, pannkakorna blev såå lyckade! aja, dom va goda iaf :) hade skitkul!
Åkte hem vid halv åtta, lyckades åka gratis på bussen då med!

Det var så himla kul när vi höll på med pannkakorna för precis när Emelie höll på att steka en pannkaka så ringde det och hon svarade "mitt i pannkakan", då dog jag, haha!

Onsdag

Matten blev klar, fick vg till och med! :D skolan var väl rätt okej, fick fiskpinnar till lunch så vi gick och åt pizza istället !  Först när vi skulle köpa pizza så sa han att vi inte fick dela på pizzan, sen gick vi ut en stund och sen gick vi in igen och då kom vi till en annan gubbe som va jätte schysst, vi fick klubbor och allting ! Fast han sa ju inte lite konstiga saker!

Just nu är jag bara så himla trött på en person... har lust att säga massa saker men det borde jag inte göra.. Förresten, jag fick ju två biljetter till Johan Palms konsert i Uppsala, så vem vill gå? :)

Tröööött

idag är jag trött så jag orkar inte skriva så mycket.. måste få klart den fucking jävla matten... jag HATAR matte.. !

Klockan nio blir det i alla fall desperate housewifes :)

glömm inte att kommenteraaaaa

Tisdag

kommenterakommenterakommenterakommentera ! :D








Måndag

Igår fyllde jag alltså 15 ! :) Dagen var hur bra som helst, blev väckt vid halv tio när dom kom in och sjöng och fick massa presenter, sen bakade vi tårta och så, efter det åkte jag och mamma till gränby och bytte lite saker som jag hade fått och så fick jag lite nya saker, sen åt vi mat på subway, mums :D Vid tre kom Sanna, Frida och Marie hem till mig och jag fick en jättefin tröja, en body butter och en blomma ! :) Vi åt lite tårta, körde guitar hero och singstar och sen vid sex gick dom hem och då cyklade jag, mamma o pappa ner på stan och åt på restaurang, efter det gick vi och köpte glass, också mums ! :D Kom hem vid tio ungefär.

Lite av det jag fick var: massa kläder, två bikinisar, en ny UF overall, Abba singstar, pengar, påslåkan och örngott (eller vad heter det?), ipod sak, spel och biljetter till Johan Palms konsert i Uppsala om 10 dagar ! :D

Nu måste jag bara hitta någon att gå med ! :)




















RSS 2.0