skiiiiidor!Wieho, imorrn drar niorna på kunskapsskolan till kungsberget! ;D Sen om vi (jag) kommer hem är ju en annan sak..

Hähä


Oh yes! Top Model säsong 13 börjar idag på tv3 klockan 20.00! ;)


s p o t i f y

min pappa har precis skaffat spotify, ungefär såhär låter det varannan minut..

P: Lisa! Hur får jag artisterna att komma fram?
L: tryck där..
P: Läckert!
P: Hur ska jag hitta hela albumen?
L: Tryck där..
P: Oj vad läckert!
*sätter på musik*
P: Näej, fyfan vad läckert!


läckert..
pft

Tävlar om ett par converse från Junkyard hos Lily. :)


Haha, sjukt ful..

Dagen började skit, slutade mer än bra! :) Nästa vecka blir också bra eftersom vi på torsdag åker till kungsberget med skolan och åker skidor, på fredag är vi lediga och sen efter det är det påsklov! (visst är det så?..allt går så snabbt så jag hänger typ inte med..)


.. och sen kommer sommaren! Inte ett skit av det här inlägget hänger ihop.. eh..

Här kommer jag igen..

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

 

 

Käre små vänner... nu är jag här igen för att få er att rösta på min finfina bikini.. hehe! :) Men faktiskt, klickar ni på länken och gör en egen bikini så får ni 50 kr rabatt, + att ni kan vinna massa fina priser.. blinkblink ;)


Freeedag

Jag tror att jag är inne i någon slags "måstehaalltjagser-period".. Bara de senaste två veckorna har jag köpt upp hur mycket pengar som helst, det kommer sluta illa..


Ä n t l i g e n !

Åkte till Thuns efter skolan, som ligger ca en timme från Uppsala, mitt ute i ingenstans. När vi kom ut därifrån så märkte vi att bussarna helt slutat gå.. Så där stod vi, helt lost in space ungefär. Fick skjuts av en snäll tant och gubbe till Almunge skola, så hem kom vi i alla fall till slut.. haha.
Hm..

Jag tror att jag håller på att bli gaaaalen, nu har jag hållt på i en vecka och bara snoooorat..! Ett tecken på det kan ju vara att jag just nu sitter och söker på snor på wikipedia.. ?


Bara för att fylla ut liksom...

Spansk ordlista


Det är sånt här så får mig att skratta när jag är lite för trött.. en liten mormor och en stor mormor?

Färg?

SILVER

Vi är bäst.

click on the knapp så gör ni mig glad :)Smygreklam.... Help me är ni snälla! Vinner jag lovar jag er att bjuda er på nått fint, hähä..!

Gör en egen läkerol påse och vinn hundratusen kr!Hejselisvejsan

Här är man duktig på att uppdatera.. Åre var i alla fall sjukt jävla bra!åhåå.. Nu har jag ätit mig proppmätt på thaibuffé efter att ha tagit tallrik efter tallrik.. inte bra.

RSS 2.0