Ikea med Nikole :D

Det blev Ikea/boländerna med Nikole idag, kuligt. :D Lite problem hade vi när Nikole kollade på en vagn som hängde på väggen..

(K=kille som jobbade där)
K: Vill ni ha hjälp?
Jag: Nejdå..
K: Jodå
J: Nejdå
K: Sådärja! En sån här ska ni ha också *fixar en sån där Ikea kasse*, nu kan ni storshoppa på Ikea!

Så fick vi gå där släpandes med en kärringvagn efter oss, men det gick ju bra det också! Haha. Är lat idag så orkar inte skriva om hela dagen men bilder får ni, och en bild säger ju mer än 1000 ord så här har ni 4000 ord!


Här har ni den!






Uppsala-Göteborg-Ystad-Uppsala

Hemma igen, har verkligen haft det jättebra!

Söndag - Tog tåget till Göteborg, gick runt där och så. Haha, på kvällen hade vi bestämt att vi skulle äta på Hard Rock Café, så vi gick in där och beställde mat och så..

Pappa: "'är det här verkligen Hard Rock Café?"
Jag: "jaa..? Eller..?"

Så går jag ut och kollar och då har vi gått in i fel restaurang, vi hade råkat gå in i den bredvid Hard Rock Café, haha, dummaste!

Måndag - Liseberg! Lotta på Liseberg på kvällen, hade skitbra platser nästan längst fram eftersom två snälla Göteborgare (?) sa att de kunde hålla platserna åt oss eftersom de skulle sitta där hela dagen! Så mycket karuseller blev det! :)

Tisdag - Jag och pappa tog tåget till malmö och åkte sen lääängst ner i Sverige, till Ystad. Hur fint som helst är det där, åk dit! På kvällen var det nån konsert som hette Sol, vind & vatten med Alice Svensson, Molly Sandén, Jan Johansen, Janne Schaffer (Electric banana band gubben, han som spelar gitarr) och Johan nånting, så vi gick dit och kollade.

Onsdag - Åkte till en jättejättefin strand som var ca 4 mil lång, varmt var det också så det var jätteskönt! Vid halv åtta tog vi bussen till Lund där vi åt mat. Tog nattåget hem därifrån, 23.30 gick det och vi var hemma 8.30, sov ganska mycket men var supertrött när jag kom hem!

Lägger upp lite bilder från Liseberg nu, resten kommer sen.


        









           







Haha, Johan Palm bilderna tar aldrig slut, men ni får stå ut! :) Det rimmade ju till och med. :)

Känn ingen sorg för mig Göteborg!

Jag är glaaaaad igen! :D Imorrn åker jag med pappa till Göteborg och på måndag blir det Liseberg och gissa vem som är där då? jo PALMIS! Hur bra är inte det!? :D

Idag åkte jag med Nikole till gränby, köpte ett linne från H&M. När vi kom tillbaka till stan bestämde vi oss för att åka till Ikea så vi tog bussen dit och åt lite, haha. :)

Sen undrar jag var det är för skillnad på det blåa strecket och det oranga strecket när man kollar på statistiken? Det står ju att det blåa strecket är "unika besökare", men vad menar dom med det?

..

Faaaaaan egentligen var det tänkt att jag skulle åka till Barcelona den här söndagen men när jag och mamma kollade på planen hem så var det helt fullbokat så vi kan inte komma hem på nått sätt.. jävla skit!

Ice age 3 i 3D? :)

Någon som vill gå och se Ice age 3 med sånna här balla 3D-glasögon med mig eller åka till gränby imorrn? :)


Finland

Har ju alltså varit i finland dom här fyra dagarna som jag inte har bloggat. Det blev flyg dit och när jag tänker efter är jag väldigt glad att det blev så! Jag menar båt tar 13 timmar och man tröttnar faktiskt på att gå runt där efter ett tag, flyg tar bara 45 minuter och är mycket skönare! När vi kom fram till Helsingfors hyrde vi en bil och åkte hem till min morfar i Ekenäs, självklart hade han varit ute och tagit upp potatis och kokat, världens godaste potatis, haha!

På onsdagen var vi ute och åkte bil till en massa olika konstiga ställen, Skåldö, Hangö, Tvärminne, Koverhar och jag vet inte vad.. lite drygt var det.. Sen var jag och mamma ute och cyklade en massa och på kvällen åkte vi till mina kusiner och åt middag. :)

Alltså jag älskar verkligen Ekenäs, det måste nog vara en av världens mysigaste ställen! Att åka därifrån är nog en av de värsta sakerna jag vet..






Hemma

Hemmahemmahemmahemma! Skriver snart, och jag ska försöka att inte skriva värsta långa inlägget som ingen ändå orkar läsa! :)

Hej och hejdå igen.

Hemma igen. Har haft det jättekul men orkar inte skriva om allt.. Imorrn åker jag till finland, med flyg eller båt.. båt hoppas jag :D Men då blir det ingen blogg på ett tag, kommer nog hem igen på fredag.


:)

Nu snart åker jag till öregrund. Imorrn kommer Cecilia och hennes familj dit! The Thailand gang, haha! :P
Ska bli jättekul, dom stannar tills på söndag och då åker jag också hem, så ingen blogg tills dess!

Ge mig? :)

Vita converse skor vill jag ha, väldigt gärna. :)


Bad

Idag träffade jag Sofie för första gången på läääänge, kulkul! :) Vi träffade Nelly och Nikole och åkte till vårdsätraviken och badade, det var mycket varmare i vattnet nu än förut men ändå liite för kallt..

Nelly och Nikole :D

Igår sov jag och Nikole hemma hos Nelly, vi hade verkligen kul, haha! :D Först bestämde vi oss för att cykla och hyra film och köpa massa gottgott, en skräckis blev det, 1408.. Jag tycker det är kul med skräckfilmer men ändå inte, den här var i alla fall inte så läskig som jag trodde, fast det kan ju bero på att jag satt bakom en kudde typ två tredjedelar av filmen.. haha, det gjorde vi alla tre.. när filmen var slut vid klockan ett typ hade vi druckit massa energidricka och ätit popcorn och chips och grejer så då bestämde vi oss för att kolla på en till film men istället så hittade vi en cd med yoga, alltså det var ingen film utan en som berättade (Göran Boll), haha redan efter typ 30 sekunder hade jag skrattat så mycket så jag hade ont i magen.. skitkul var det! Efter det drack vi ännu mer energidryck så vi somnade vi fem tror jag det var.

Idag vaknade vi vid elva och åt frukost och så. När vi hade lämnat filmen och skulle cykla hem igen skulle Nelly skjutsa mig så när vi åker på en ganska liten väg så hör vi att det kommer en bil bakom, Nelly ba "det är en polisbil", kuul tänkte jag men sen så kommer det fram en polisbil och säger i en sån där högtalare att vi inte fick skjutsa och grejer.. men hallå vi är ju faktiskt 15!? Haha sen hade vi lite kul åt det, såklart! Kulkulkulkul kväll och dag! :D<3


Gröna Luuuuund :D

Sommarkrysset igår var så jävla roligt! ;D Vi tog tåget 11.09 men kom inte till grönan förrns klockan halv tre, precis när vi kom höll Johan och hans band på att repetera! Vi hade sittplatser långt fram så vi såg väldigt bra. :D Ända tills klockan åtta då den riktiga sändingen började kollade vi på repetitionerna och så.. Sophia kom med skitmånga på tv, haha.

När allting var slut så rusade alla mot scenen typ och alla artister kom ner och kastade iväg sina blommor och skrev autografer. Precis när Henrik (Johan Palms brorsa) skulle ge en blomma såg det ut som han skulle ge den till mig men såklart så kommer det nån som tar den, jag fick stjälken i alla fall, haha... Efteråt rusade Johan Palm och hans brorsa mot spökhuset för dom skulle in där. Det såg skitkul ut för alla fansen sprang efter och då sprang Johan ännu snabbare och då ökade ju dom andra takten också.. haha. Sen gick jag, Sophia och Nikole runt lite och så ser vi att dom står i kön till katapulten! Vi väntade tills dom hade åkt klart och då frågade Nikole Johan om hon fick ta en bild med honom och då sa han typ "jag tror inte jag hinner tyvärr", samtidigt som han höll hennes hand (!) Nikole sa typ att det skulle gå jättesnabbt och då fick hon! Hans brorsa tog min mobil och tog kortet, lite coolt va!? :D Jag själv satt typ på ett staket lite off.. haha. Men nästa gång då ska jag säga nått! Jag tycker bara så synd om dom på något sätt, när alla rusar efter dom och tar kort hela tiden, även fast de kanske tycker om det själv..
 
Aja, efter det tog vi bussen till stationen, tåget skulle gå 23.11 och vi var där typ en halvtimme innan så jag gick och köpte en youghurt eftersom jag inte hade ätit nått förutom en hamburgare på dagen. Innan vi gick på tåget så kom det en tåggubbe och sa att vi skulle bli tvungna att gå av i knivsta och sen få åka buss till Uppsala, på grund av "barnarbete".. haha, det tog ett tag för mig att fatta att han hade sagt "banarbete"...När vi väl satt på tåget och jag nästan hade ätit upp youghurten så går min sked av på mitten och all youhurt bara flyger på mig, och överallt typ.. haha, det var så jävla kul!
I knivsta fick vi gå av för att byta till buss, sen så var jag hemma vid halv ett typ... ännu en gång, DAGEN VAR SÅ JÄVLA BRA! :D

Haha, just det, jag glömde en sak.. när vi stog och väntade vid katapulten kom det fram en kille som var lite halvt borta och ba "Hej! jag ska ha fest vid slussen, vill ni komma?", men nej, vi ville inte med han och hans tjej på fest.. haha, vilken nolifer som går runt på gröna lund och frågar om folk vill komma på fest!?

Och jag ska inte bomba med bilder för det orkar jag inte.. tror det här inlägget blev lite för långt kanske? haha..


Sommarkrysset

Alltså varför bor inte jag i Stockholm!? allting är så mycket bättre där.. eller okej, inte allt, men mycket.. imorgon åker jag i alla fall till Stockholm igen, med Nikole och Sophia! :) Då åker vi till gröna lund (igen..), men inte för att åka karuseller, utan för att titta på sommarkrysset och en person som börjar på J och slutar på ohan Palm! :D


Dum dummare dummast

Alltså jag förstår inte, vad är det för problem mellan mig och nycklar!? Jag vet inte hur många gånger jag har gått från pappa till mamma och sen när jag har kommit fram så har jag glömt nycklar, eller hur många gånger jag har tappat bort mina skåpnycklar i skolan!? Såklart glömde jag nycklarna när jag skulle gå till mamma idag så jag fick gå tillbaka.. Nycklar och jag går helt enkelt inte ihop..

Öregrund

Har inte skrivit på ett tag nu... I tisdags åkte jag till Öregrund med Nikole i två nätter, skitkul hade vi! :D Vädret var ju inte jättebra när vi kom dit direkt, så vi badade i regnet :) Senare blev det bättre väder så vi var ganska mycket i "stan", eller vad man ska säga.. där spelade vi in massa roliga filmer, haha.. dom kanske ni får se senare. Såklart gjorde vi massa annat roligt också, men orkar inte skriva. :P Lägger i alla fall upp några bilder ;)


      









hahahaha, hon badade med sin cykel! :D




Haha

Så här kul har jag och Nikole på msn just nu, haha..


Stan, gränby, hem :)

Vaknade vid 11 idag, skulle gärna ha sovit lite till men jag har bestämt att jag inte får vakna senare än 11 eftersom då går ju nästan hela dagen på att sova... Jag och pappa bestämde oss för att cykla till stan för att äta lunch, subway blev det, mums! Sen gick vi till H&M för jag skulle kolla om en tröja som jag vill ha fanns, men såklart inte.. så vi bestämde oss för att cykla till gränby och kolla, och där fanns det en kvar, i min storlek! :D Idag har jag tur! Efter det åkte vi och köpte glass och nu sitter jag här..

Jordgubbar

Nu sitter jag här och äter jordgubbar, skulle nog kunna äta hur mycket som helst, så gott är det!
Idag har jag nog suttit lite för mycket vid datorn... inte bra. Men jag skyller på att det var dåligt väder.. nästan.

Nästa vecka blir i alla fall skitbra, åker först till öregrund tisdag/onsdag och är där två nätter, sen på lördag blir det troligtvis sommarkrysset med Nikole och kanske Sophia! :D Någon annan som ska dit? :)


Skansen

Okej, nu ska jag berätta om tisdagen. Först träffade jag Nikole på stationen vid sju och så tog vi tåget till Stockholm 10 över. Vi gick till skansen så vi var där vid nio, precis när de började öppna. Det var redan ganska lång kö när vi kom dit men det gick rätt snabbt så då rusade vi och tog platser bredvid två skitdryga tanter.. Det var iaf rätt långt fram och man såg bra, och det var ju huvudsaken så.. Vi orkade inte sitta där hela tiden så vi lämnade våra väskor och gick runt lite på skansen.

Sen när vi kom tillbaka så var det massa repetitioner och så fick man bullar av Anders Lundin, haha. :) Vid fem började generalrepetitionen och då ställde vi oss vid det där stängslet, precis där Johan gick förbi när han sjöng "Växeln hallå". Typ två timmar senare började den riktiga sändningen och efteråt hade alla ett extranummer, så himla bra det var! När alla hade sjungit klart var jag och Nikole tvungna att skynda oss till bussen för att vi inte skulle missa tåget, och vi hann som tur va! Dagen var verkligen jättebra, 10 timmar i solen, 10 timmars väntan, men det var klart värt det! :D

en massa bilder


































Bäst

Det var så himlahimla bra igår! Jag lovar att jag ska berätta allt imorron men jag orkar inte just nu, jag har varit med Emelie och Nikole hela dagen hemma hos Emelie och badatbadatbadat, så himla skönt! :)

"bajsa den nyss?.. det gjorde den!.. kul!" haha, så bäst!


Såklart var jag och Nikole också i den där parken.. en av skansens stora sevärdheter.. haha :p Men som sagt, jag lovar att jag skriver imorrn och så kommer det en massa bilder!

RSS 2.0